Usein Kysytyt Kysymykset

Miksi otatte kuljetusmaksua?
Joudumme perimään kuljetusmaksua sillä auton käyttö vaatii huoltoa ja resursseja. Toimitusaika n. 30-60min riippuen ruuhkasta ravintolassa. Tilattava 21:30 mennessä.

Toimitamme pääsääntöisesti Mikkelin alueelle (5km). Erikoistapauksissa tai suuremmissa tilauksissa voimme toimittaa myös kauemmaksi (esim. Otava, Anttola tai Ristiina). Näistä tapauksista voit sopia erikseen soittamalla meidän numeroon.

Saako teiltä lahjakortteja?
Kyllä saa. Voit ostaa lahjakortin haluamallesi summalle.

Alennukset
Opiskelija- ja varusmiesalennus 0,50€. Paikanpäällä 10. pizza tai kebab ilmainen.

Mitkä maksuvälineet teillä käyvät?
Meillä käy käteinen, lounassetelit ja melkeinpä kaikki luottokortit (ei American Express).

Kun tilaat kotiinkuljetuksen sivujemme kautta niin maksun voi suorittaa vain toimituksen yhteydessä.

Mistä hankitte elintarvikkeenne?
Kaikki käyttämämme raaka-aineet ovat tuoreita kotimaisia elintarvikkeita
(pl. ananas ym. joiden tuotanto on Suomen ulkopuolella) ja niitä säilytetään oikeissa olosuhteissa, jotta laatu pysyisi täydellisenä aina ruoan valmistukseen saakka. Kaikki ruoat mitä tarjoamme asiakkaillemme ovat itse tehtyjä. Valmistamme myös taikinan, kastikkeet sekä lihan omassa ravintolassamme, jolloin varmistamme täydellisen maun. Kebabissa käytetään naudanlihaa ja tällä hetkellä ostamme lihat Keskolta.

Onko teillä gluteenittomia tai laktoosittomia ruokia?
Kebabissa käytettävä liha on gluteenitonta sekä laktoositonta ja kebabkastikkeet ovat laktoosittomia. Mikäli haluat varmimmin välttää laktoosia tai gluteenia niin tilaa ruokia, jotka eivät sisällä leipää tai jogurttia.