Tilausehdot

Tilaamalla kotisivujemme kautta hyväksyt myös seuraavat ehdot:

Kotiinkuljetus on ilmainen mikäli tilaat 2 ruoka-annosta tai enemmän (ei juomat), tai perhepizzan ja toimitusetäisyys on enintään 4km. Valitse “ilmainen kuljetus” mikäli kyseiset ehdot täyttyvät.

Yhden ruoka-annoksen tilauksista sekä yli 4km toimitusmatkoista veloitamme kuljetuksesta 4,50€ (alv. 24%).

Kuljetusmaksu ei kerrytä bonuspisteitä!

Toimitusaika on n. 30-60min riippuen ruuhkasta ravintolassa. Tilattava 21:30 mennessä, jolloin kauppa sulkeutuu ja tilaaminen ei ole enää mahdollista. Kauppa sulkeutuu puoli tuntia ennen ravintolan sulkemisaikaa, jotta annokset ehditään valmistaa ja toimittaa.

Erikoistapauksissa tai suuremmissa tilauksissa voimme toimittaa myös kauemmaksi esim. Otava, Anttola tai Ristiina. Näistä tapauksista on sovittava erikseen mieluiten hyvissä ajoin.

Tuotteen maksu tapahtuu toimituksen yhteydessä, eikä maksaminen ole mahdollista kotisivuillamme. Tilatessasi muilta sivustoilta hyväksyt heidän maksuehdot.

Tilauksen voi peruuttaa tai muuttaa mikäli tilausta ei ole ehditty aloittamaan. Tehtyäsi virheellisen tilauksen ole yhteydessä ravintolaamme 015-214 576 tai 015-212 922.

Tahallinen tilaaminen ilman aikomusta noutaa tai maksaa toimitusta lasketaan tilauspetokseksi ja siitä voi seurata rikosoikeudellisia seuraamuksia. Mikäli asiakas ei ole kykenevä maksamaan toimituksen yhteydessä syystä tai toisesta tai asiakasta ei tavoiteta, tulemme perimään summan jälkikäteen.

Bonusjärjestelmän ehdot ja käyttöohjeet

— Päivitetty 26.3.2021 —-

Bonuspisteiden jako keskeytyy 26.3.2021 alkaen. Olemme päättäneet toistaiseksi keskeyttää bonuspisteiden jakamisen tilausten yhteydessä, johtuen Covid-19 aiheuttamista muutoksista toiminnassamme. Pisteet, jotka ovat kertyneet asiakkaan tilille on mahdollisuus käyttää kuitenkin normaalisti.