Tilausehdot

Päivitetty 15.3.2022 klo 19:30

Tilaamalla kotisivujemme kautta hyväksyt myös seuraavat ehdot:

Johtuen polttoainehintojen noususta Angela on nostanut kuljetusmaksuja seuraavasti:

  • 1 ruoka-annos, 5,50€
  • 2 ruoka-annosta tai perhepizza 3,50€
  • 3 ruoka-annosta tai 1 perhepizza ja 2 normaaliannosta, ilmainen toimitus

Huom. pelkkiä ranskalaisia sekä juomia ei lasketa annokseksi kuljetusmaksua määriteltäessä.

Yli 5km toimituksissa veloitamme 2€/km kuljetusmaksua edellisen kohdan lisäksi riippumatta tuotteiden määrästä.

Erikoistapauksissa tai suuremmissa tilauksissa voimme toimittaa myös kauemmaksi esim. Otava, Anttola tai Ristiina. Näistä tapauksista on sovittava erikseen mieluiten hyvissä ajoin.

Tuotteen maksu tapahtuu toimituksen yhteydessä, eikä maksaminen ole mahdollista kotisivuillamme. Tilatessasi muilta sivustoilta hyväksyt heidän maksuehdot.

Tilauksen voi peruuttaa tai muuttaa mikäli tilausta ei ole ehditty aloittamaan. Tehtyäsi virheellisen tilauksen ole yhteydessä ravintolaamme 015-214 576 tai 015-212 922.

Tahallinen tilaaminen ilman aikomusta noutaa tai maksaa toimitusta lasketaan tilauspetokseksi ja siitä voi seurata rikosoikeudellisia seuraamuksia. Mikäli asiakas ei ole kykenevä maksamaan toimituksen yhteydessä syystä tai toisesta tai asiakasta ei tavoiteta, tulemme perimään summan jälkikäteen.

Bonusjärjestelmän ehdot ja käyttöohjeet

— Päivitetty 26.3.2021 —-

Bonuspisteiden jako keskeytyy 26.3.2021 alkaen. Olemme päättäneet toistaiseksi keskeyttää bonuspisteiden jakamisen tilausten yhteydessä, johtuen Covid-19 aiheuttamista muutoksista toiminnassamme. Pisteet, jotka ovat kertyneet asiakkaan tilille on mahdollisuus käyttää kuitenkin normaalisti.