Tilausehdot

Tilaamalla kotisivujemme kautta hyväksyt myös seuraavat ehdot:

Kotiinkuljetus on ilmainen mikäli tilaat 2 ruoka-annosta tai enemmän (ei juomat), tai perhepizzan ja toimitusetäisyys on enintään 4km. Valitse ”ilmainen kuljetus” mikäli kyseiset ehdot täyttyvät.

Yhden ruoka-annoksen tilauksista sekä yli 4km toimitusmatkoista veloitamme kuljetuksesta 3,50€ (alv. 24%).

Kuljetusmaksu ei kerrytä bonuspisteitä!

Toimitusaika on n. 30-60min riippuen ruuhkasta ravintolassa. Tilattava 21:30 mennessä, jolloin kauppa sulkeutuu ja tilaaminen ei ole enää mahdollista. Kauppa sulkeutuu puoli tuntia ennen ravintolan sulkemisaikaa, jotta annokset ehditään valmistaa ja toimittaa.

Erikoistapauksissa tai suuremmissa tilauksissa voimme toimittaa myös kauemmaksi esim. Otava, Anttola tai Ristiina. Näistä tapauksista on sovittava erikseen mieluiten hyvissä ajoin.

Tuotteen maksu tapahtuu toimituksen yhteydessä, eikä maksaminen ole mahdollista kotisivuillamme. Tilatessasi muilta sivustoilta hyväksyt heidän maksuehdot.

Tilauksen voi peruuttaa tai muuttaa mikäli tilausta ei ole ehditty aloittamaan. Tehtyäsi virheellisen tilauksen ole yhteydessä ravintolaamme 015-214 576 tai 015-212 922.

Tahallinen tilaaminen ilman aikomusta noutaa tai maksaa toimitusta lasketaan tilauspetokseksi ja siitä voi seurata rikosoikeudellisia seuraamuksia. Mikäli asiakas ei ole kykenevä maksamaan toimituksen yhteydessä syystä tai toisesta tai asiakasta ei tavoiteta, tulemme perimään summan jälkikäteen.

Bonusjärjestelmän ehdot ja käyttöohjeet

Kirjautuneena käyttäjänä sinulla on mahdollisuus tienata bonuspisteitä ostaessasi ruokaa meidän nettikaupasta. Pisteiden käyttö ei ole pakollista, mutta niitä kertyy joka tapauksessa aina kun ostat kirjautuneena asiakkaana. Pisteiden keräys ja käyttö tapahtuu vain nettikaupassa eikä niitä voi käyttää ravintolassa. Pisteitä ei voi myöskään vaihtaa rahaan. Bonuspisteiden kokonaissaldon näet kun siirryt valikossa ”Oma tili” -> ”Minun pisteet”.

Bonuspisteet eivät vanhene ja voit käyttää enintään 10€ kertyneitä pisteitä per tilauskerta. Pisteiden käyttö suoritetaan ostoskorissa tai kassalla ennen tilauksen lähettämistä. Lahjapisteet, jotka on saatu muutoin kuin tilaamalla kaupastamme esimerkiksi rekisteröitymällä, eivät myöskään vanhene, mutta niiden lunastukselle voidaan asettaa takaraja.

Yhdellä henkilöllä ei voi olla enempää kuin yksi tili eikä henkilö saa näin ollen rekisteröidä useampaa sähköpostiosoitetta erilaisten tarjousten saamiseksi. Mikäli havaitaan, että henkilö omaa useamman tilin tai muutoin väärinkäyttää tilausjärjestelmää tai bonusjärjestelmän ehtoja, voidaan kyseisen henkilön kaikki tilit sulkea ja bonuspisteet poistaa. Pisteitä ei ole myöskään mahdollista siirtää toiselle henkilölle, mikäli koet ne tarpeettomaksi.

Unohtaessasi käyttäjätunnuksen tai salasanan voit yrittää nollata ne kirjautumispaneelista. Jos et jostain syystä pysty kuitenkaan kirjautumaan sisälle niin ole yhteydessä meihin yhteystietolomakkeella. Mikäli havaitset, että joku muu käyttää tilaus- tai bonusjärjestelmäämme ehtojen vastaisesti, pyydämme tästä ilmoittamaan meille.

Angelalla on oikeus muuttaa pisteytysjärjestelmää ja sen ehtoja silloin kun se nähdään tarpeelliseksi.

3.3.2020 alkaen bonusprosentti on laskettu 2%, jotta voisimme edelleen tarjota asiakkaillemme hyvää palvelua ja ruokaa edulliseen hintaan tinkimättä laadusta. Tämä ei vaikuta jo kertyneisiin pisteisiin ja voit käyttää pisteitä normaalisti kuten ennenkin.

Ravintolamme on suljettu koronapandemian vuoksi. Avaamme maanantaina 8.3. normaalisti. Tervetuloa!