Meidän tarina

Angelan perustaminen

Olemme Turkin Armenialainen suurperhe ja ostimme Angelan aikaisemmalta omistajalta vuonna 1997. Silloin ravintolamme sijaitsi Hallituskadulla entisen bussiaseman vieressä, nykyisen Stellan paikalla. Suosiomme kasvun myötä avasimme myös toisen ravintolan vuonna 2001 Mikonakadulla, joka virallisesti kulkee nimellä Sasun Kebab-Pizzeria. Nimien yhdenmukaistamiseksi annoimme ravintolalle lempinimen Angela 2.

Ajan myötä halusimme kokeilla toimintaa myös muualla Suomessa ja avasimme ravintolan Kouvolassa vuonna 2008. Samalla laajensimme osaamistamme À la carte puolelle. Voitte tarkastella Kouvolan Angelan sivuja täältä.

Vuonna 2010 jouduttiin sulkemaan Hallituskadun ravintola kauppakeskus Stellan tieltä. Yritimme hakea toimitilaa Stellasta, mutta valitettavasti emme sopineet kauppakeskuksen tiloihin. Myöhemmin Anglea 1 avattiin jälleen Porrassalmenkadulla, mutta Angela 2 on jo sen verran vakiintunut ravintolamme, että päätimme keskittyä vain yhteen sijaintiin ja suljimme Porrassalmenkadulla toistaiseksi.

 

Asiakaslähtöisyys ja hyvinvointi

Ymmärrämme, että asiakaspalvelu on yksi tärkeimmistä perustekijöistä ravintola-alalla ja pyrimme huomioimaan asiakkaiden tarpeet sekä toiveet mahdollisimman hyvin. Ystävällinen henkilökunta yhdistettynä monen vuoden osaamiseen takaa sen, että asiakas viihtyy ravintolassamme ja saa parhainta palvelua mitä pystymme tarjoamaan. Yritämme jatkuvasti kehittää itseämme palautteiden perusteella ja mukautua asiakkaiden tarpeiden mukaisesti.

 

Ruoan valmistus ja sen alkuperä

Kaikki ruoat mitä tarjoamme asiakkaille ovat itse tehtyjä. Valmistamme lähes kaiken taikinasta jogurttiin omassa ravintolassamme (pl. gluteeniton sekä pannupizzan pohja ja kanakebabin liha). Valmistuksessa käytetään vain kotimaisia elintarvikkeita ja tarkkailemme niiden laatua, jolloin varmistetaan että ne ovat aina ensiluokkaisia. Näin ruoassamme on oma tavaramerkki ja se on aina tuoretta ja maukasta. 

Valitettavasti myös meille tapahtuu virheitä ja näiden tapahtuessa yritämme hyvittää asiakkaille tilanteen mukaan sopivalla tavalla. Haluamme, että voit tulla huoletta meidän ravintolaamme ja nauttia mainiosta ruoasta hyvällä mielellä. Mikäli sinulla jäi kuitenkin kysyttävää, niin vastaamme mielellämme kysymyksiisi. Voit ottaa yhteyttä lomakkeella yhteystiedot-sivulla tai soittaa meille suoraan ravintolaan. 

Ystävällisin terveisin
Angela Kebab-Pizzerian henkilökunta